...meillä sisällä ainakin. Reilu kuukausi sitten selailin adlibriksen (http://www.adlibris.com/fi/) uusien käsityökirjojen osastoa ja löysin tämän, 100 virkattua lumihiutaletta (Caitlin Sainio). Kirjassa on kuvat ja ohjeet 100 erilaisen lumihiutaleen virkkaamiseen. Kirjasta löytyy myös tekniikkaosio, kuvagalleria valmiista lumihiutaleista sekä ehdotuksia mihin lumihiutaleita voi käyttää. Lainasin kirjan kirjastosta mutta vaikuttaa niin hyvältä, että voisin ostaa itsellekin tämän.

DSCF2118-normal.jpg

Valmiita lumihiutaleita ajattelin käyttää tämän vuoden joulukortteihin ja lisäksi lapset halusivat omiin ikkunoihinsa hiutaleita roikkumaan. Tarkoitus olisi vielä etsiä punaista tai kultaista virkkauslankaa ja tehdä kuuseenkin lumihiutaleita roikkumaan. Kovettamiseen käytin sokerivettä ( http://www.perhosefekti.fi/neulovirkkaa.html#Virkkauksen_kovettaminen_sokerilla) täältä löytyvän ohjeen mukaan. Tässä ensimmäiset 15 kappaletta pingotettuina kuivumassa.

DSCF2120-normal.jpg

Taustalla näkyy myös eilisen hankinnan laatikko. Masuvaivainen pienin kun ei oikein ala päivisin olemaan kuin sylissä, enkä päässyt liinan kanssa sinuiksi, niin hankittiin Manduca. Tästä toivon yksinäisten päivien pelastajaa että muutkin kuin vauva saa ruokaa :)