Korkeasaaren reissu meni mukavasti. Yötä myöten ajettiin Helsinkiin ja perillä oltiinkin sitten puolitoista tuntia ennen eläintarhan aukeamista mutta oli kiva odotella kun oli aurinkoinen ja todella lämmin sää. Poika odotti innoissaan näkevänsä apinoita ja tiikereitä ja leijonia. Neiti nukkui kärryissä suurimman osan ajasta mutta muutaman kerran piti imettää. Tiedä sitten miten ihmiset siihen suhtautuivat.. Eräät naiset ainakin kuulostivat kommentoivan että tuoko muka on hyvä äiti… Siinäpähän puhuvat mitä haluavat ei minua haittaa. Monenlaista eläintä ja otusta tuli nähtyä.

Ihana tiikeri

Mun lemppari, leijona

JA sitten vielä mä ja muksut

Puistossa kiertelyn jälkeen menimme käymään pojan kummisedän luona. Poika oli onnensa kukkuloilla kun sai soittaa ihan oikeaa kitaraa. Sieltä ajelimme Riihimäelle Lempivaaran leirintäalueelle, josta oltiin varattu mökki yöksi. Miehen kanssa vietettiin siellä viime kesänä yksi yö teltassa kun oltiin neidin kummien häissä. Tällä kertaa päädyttiin sitten kuitenkin mökkiin kun oli lapsetkin mukana. Ja uudestaan mennään kyllä taas, todella rauhallinen ja mukava leirintäalue.

Matkan aikana neuloin autossa istuessa takakappaleen ja toisen etukappaleen loppuun. Sain myös toisen etukappaleen melkein valmiiksi. En ole koskaan aiemmin tehnyt raglan-hihoja niin jännittää miten onnistuu. Päätin että en aloita uusia töitä ennen kuin saan tuon ja sen keskeneräisen villapuvun valmiiksi.


Neiti kasvaa miltei kohisemalla. Pian on jo 3kk neuvolan aika. Saa nähdä kuinka paljon on tullut painoa ja pituutta lisää. Meidän perheessä on myös puhaltamassa uusia tuulia. Löysimme lopultakin molempia miellyttävän talon ja parhaillaan odottelemme että saammeko sen ostettua. Kaikki varpaat ja sormet pystyssä! Jos onni käy niin reilun kuukauden päästä asumme uudessa omassa kodissa

Tässä vielä kuva neidistä tältä aamulta.. Pieni väsähti kesken leikkien