Hiljalleen alkavat tavarat löytää ehkä kodissa jo paikkansa. Vielä on ylimääräistä ja sellaista kaappien järjestämistä. Keittiön ikkuna on ainoa ikkuna, jossa on verhot paikallaan. Muihin ikkunoihin on verhot vielä hakusessa. Onneksi on viides kerros ja sälekaihtimet Silmänisku Keittiön verhot löytyivät puolivahingossa kontista. Kaksi sivuverhoa, jotka vain taitoin kaksin kerroin toimivat oiken hyvin kappana. Vielä kun saa parvekkeen oven eteen väreihin sopivan verhon niin hyvä tulee.

kuva myöhemmin

Neidin huoneen ikkunaan teen myös kapan ja siihen mietin tätä Finlaysonin moreeni-kangasta

http://www.finlayson.fi/tuote/51301-4489-02-30/Moreeni-puuvillakangas. Tämä olisi nyt alennuksessa Finlaysonin verkkokaupassa. Pitäisi vaan saada päätettyä että minkä korkuisen teen kapasta niin voisi tilata. Lisäksi ikkunaan tulee yksi pitkä verho toiseen reunaan. Oman huoneen/olohuoneen verhoja ei ole vielä tullut edes mietittyä. Ensin pitää saada työkaverilta haettua se sohvasänky niin että saa laittaa pois sen 160 senttisen jenkkisängyn joka vie aivan liikaa tilaa.

Hiljalleen tässä mennään eteenpäin ja joka päivä löytyy jokin syy hymyillä ja nauraa. Rinsessa on jou touhukas taapero, jolta ei puutu vauhtia eikä puhetta.