Eipä ole tullut kirjoiteltua kovinkaan paljon.. Eikä käsityörintamalla oikeastaan olekaan juuri mitään valmista tullut. Ranskan opiskelu ja tulevan Kiinan reissun suunnittelu on vienyt paljon aikaa. :) Mutta jotain valmistaki (nämä kyllä valmistuivat jo tammikuun alkupuolella), eli vauvan neulesettiin myssy, lapaset ja sukat. Novitan woolia, ohje jostain novitan lehdestä.
1347878.jpg

Tämä puseron jenga-langasta (ohje novita syksy -06) on vielä kesken, ei puuttuisi kuin toinen hiha. Tämä vain alkaa käydä turhan painavaksi enkä halua taas kipeyttää käsiäni. Rakastan tuota väriä ja toivon että jaksan tehdä tämän valmiiksi mahdollisimman pian.
1347884.jpg

Ostin nämä langat yhtä toppia varten, mutta muistin kulutuksen väärin, enkä enää löytänyt samaa värjäyserää. Jotenka nyt ne sitten odottavat jonkinlaista inspiraatiota. Sandnesgarnin fiestaa, ihana väri :D
1347885.jpg
Lisäksi koukulla on salomoninsolmuhuivi valkoisesta kitten mohairista. Siitä tulee ystävälle hartiahuivi, jota käyttää hääpuvun kanssa viileän ilman sattuessa. Laitan kuvan kunhan saan sen valmiiksi asti.