Kyllä nyt on pidellyt todella kuumia ilmoja. Ei pitäisi valittaa mutta kun ei oikeen tuon pienen kanssa voi edes vaunuilemassa käydä kun on liian kuuma. Neiti ei ala ollenkaan olemaan vaunuissa kun siellä tulee heti niin kamala hiki. Muuten on neidin kanssa sujunut todella mainiosti. Kuluneen viikon aikana neiti on nukkunut melkein yhdeksän tunnin unet öisin niin äitikin on saanut levähdettyä ja nukuttua univelkoja pois. Tässä kuva noin viikon takaa, ensimmäisiä hymyjä, jotka onnistuin nappaamaan kameraan..

Aloitin muutama viikko sitten ensimmäisen neuletyön pitkästä aikaa. Novitan kevät2010 -lehdestä malli 72, neulottu vauvan housut ja jakku puro batikista. Ei tässä mahdottomia ole ehtinyt neulomaan mutta aina muutaman rivin silloin tällöin. Yleensä paras aika neuloa on ollut aamusella ennenkuin neiti herää. Myös kaverin lapselle tarkoitettu neulepuku woolista on melkein valmis, enää pitäisi neuloja housujen olkaimet ja sitten liittää kaikki kappaleet yhteen ja laittaa napit paikoilleen. Tosin neulepuku voi olla kaverin lapselle jo pieni vaikka teinkin 70-senttisen. Kaverin neiti kun on melkoisen pitkä tapaus Tässä kuva tältä aamulta kun heräsin jo puoli kuudelta ja neiti jatkoi vielä tyytyväisenä uniaan muutaman tunnin, aamukahvia ja neuletyö..

Meidän "pikku" koiravauva täytti nyt kesällä vuoden. Melkoinen hölkkänä se on edelleen ja tulee varmasti melko kauan olemaankin.  Tällä hetkellä hurtta retkottaa alakerran wc:n lattialla, se kun on asunnon viilein paikka. Tällainen ilma on kyllä melkoinen koettelemus koiralle, jolla on paksu turkki. Karvanlähtö on kyllä ollut melkoista koko kesän.

(olisi voinut tietenkin pikkusen paremmin rajata tuota kuvaa...)

Noin kuukausi takaperin tein kirppikseltä löydön. Olen aina haaveillut eräänlaisesta kirjoituslipastosta. Sellainen, mihin saa kannella kaikki rojut piiloon jos niin haluaa. Löysin sellaisen ja maksoin siitä vain 70 euroa. Miehen pitää jossain välissä se tosin hioa ja petsata meidän makuun sopivaksi mutta toistaiseksi saa olla tässä kuosissa. En hoksannut ottaa kuvaa kun kansi on kiinni, mutta eiköhän tästäkin jonkinlaisen käsityksen saa. (Kuva on melko huono ja rakeinen kun oli niin huono valaistus enkä hokannut käyttää salamaa...)

Huomenna onkin sitten "suuri" juhlapäivä, kun itsellä pyörähtää alkuun uusi vuosikymmen. Onneksi ei vielä ole pahemmin mitään kriisejä pukannut. Nyt ei suuremmin juhlita kun olisi seuraavana viikonloppuna tarkoitus juhlistaa ystävien ja perheen kanssa. Sunnuntai-yönä lähdetäänkin sitten perheen kanssa kesälomareissulle. Suuntaamme käymään Korkeasaaren eläintarhassa ja yövymme eräällä ihanalla leirintä-alueella mökissä. Mutta kuvia ja lisää reissusta jahka palaamme kotiin.